El bloc


Aquest bloc té per missió principal entretenir-me. Es tracta d’una afició més a la meva llista. A més a més, té altres propòsits, entre els quals es troben:

1) Reivindicar el català i el seu ús.
2) Parlar de manga i donar a conèixer mangues que no s’han publicat a Espanya o que fa temps que estan descatalogats.
3) Remarcar, a través de les recensions de mangues i altres entrades, allò que em sembla just i destacar el que trobo incorrecte.
4) Recalcar que el manga dirigit al públic femení (fet tant per dones com per homes com per persones de gènere no binari) pot ser tan bo com el que està dirigit al masculí, així com que el còmic fet per dones (vagi dirigit principalment al públic femení, al masculí, qualsevol altre o cap en concret) pot ser tan bo com el que està fet per homes. Sí, malauradament, l’opinió majoritària no coincideix amb això. En especial, l’opinió poderosa i influent, que tendeix a mantenir aquesta situació.
5) Recolzar els artistes amateurs i/o poc coneguts, en especial els relacionats amb el món del còmic.

Malgrat tractar-se d’una afició i no cobrar res, em prenc el bloc de manera seriosa i procuro que no hi contingui cap imprecisió.

Finalment, magradaria donar crèdit a aquelles persones que duna manera o altra mhan ajudat i majuden a què aquest bloc sigui millor i més acurat i que tingui més vida: la Belldandy (per proposar-me La Casa del Agua com a manga de terror fet per una dona i publicat a Espanya), la Ningaka (amb els problemes amb el japonès), la Kuroi (com a revisora), el Klonos Heart (probablement qui més mha ajudat, encara que sigui de manera "indirecta"), la Hidefan (amb informació sobre el yaoi i el BL), la Gemmahost (com a revisora i aportadora de sucosa informació), la Fènix Blava (per proposar-me un manga de la Shinohara per a lespecial d’autores de mangues de terror), la Nufiri (com a revisora i aportadora d’unes dades concretes i gairebé sempre em fa RT), la Hanaoka (per recomanar-me mangues tan guais), la Deirdre (que sempre està encantada en respondre els meus dubtes sobre shōjo i josei), al Matt (per parlar-me del web Tuchinokodō), el Toshi-kun (que sempre està assabentadíssim de TOT), lEgoisticblue (que em va proposar posar apartat de seguidors)... i tothom en general que em diu que el bloc li agrada i que em dóna ànims. Demano disculpes si em deixo algú. Conforme vagi recordant gent, l’aniré apuntant.